Kleding voor een maatje meer

Geplaatst op

Ben je iemand die het niet gemakkelijk heeft met het vinden van de juiste kleding vanwege een maatje meer? Dan is dat natuurlijk erg vervelend. Ook doordat je niet altijd iets kunt doen aan je overgewicht. Dit kan komen door bouw, ziekte of genen. Je zult dit dus niet altijd kunnen oplossen door te sporten en gezond te eten. Ondanks dat maatje meer zal je ook graag jezelf willen uiten door middel van kleding. Ook een leuke trui aan kunnen, toch? Niet door je maat worden beperkt in het kopen van kleding. Wil je weten hoe? Lees dan verder. 

Oorzaken van een maatje meer 

Er zijn verschillende oorzaken waardoor je een maatje meer zou kunnen hebben. Het kan zijn dat je door gebruik van bepaalde medicatie aan bent gekomen. Echter zal je hier niet altijd mee kunnen stoppen. Het kan zijn dat je deze medicijnen moet slikken voor een bepaalde ziekte. 

 

Daarnaast kan het ook erfelijk zijn. Zijn al je familieleden een beetje steviger? Dan zal het waarschijnlijk in je bouw zitten. Dit zal genetisch bepaald zijn. Hier kun je echter weinig aan veranderen. Hoe vaak je per week ook naar de sportschool gaat en hoe gezond je ook eet. Je zult niet veel afvallen. 

 

Ook kan een chronische blessure of handicap ervoor zorgen dat je niet echt kan afvallen. Vaak kun je door een chronische blessure of handicap niet alles doen. Je zult niet alles kunnen doen en/of alle sporten kunnen beoefenen. Hierdoor wordt je lichaamsbeweging beperkt en kan het zijn dat je wat aankomt. 

Kleding kopen 

Wanneer je een maatje meer hebt, is het vinden van kleding vaak wat ingewikkelder, omdat je minder keuze hebt. Het merk VDR maakt hier geen onderscheidt in. VDR heeft verschillende soorten kledingstukken in one-size. Met het merk VDR kun je van maat XS t/m L in hetzelfde kledingstuk. Hierdoor heb je dezelfde keuze als alle anderen. Je zult ook die leuke viadelle roze trui van VDR kunnen aantrekken. VDR maakt geen onderscheid in dik en dun. Iedereen is voor VDR gelijk en heeft het recht op dezelfde hoeveelheid kleding om uit te kiezen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kunt doen als het gaat om het zoeken van een geweldige garderobe.

Contactgegevens

Via info @ maatjeplus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden