Leuke kleding voor dames met een maatje meer

Geplaatst op

Als het gaat om het vinden van kleding als je een maatje meer hebt, kan het een uitdaging zijn om kleding te vinden die goed past en er ook nog stijlvol uitziet. Gelukkig zijn er tal van opties beschikbaar voor dames die wat meer hebben. Hier zijn enkele kledingtips om je te helpen er fantastisch uit te zien en je comfortabel te voelen in je kleding.

Kies de juiste maat

Het is belangrijk om kleding te kiezen die past bij je lichaam. Te strakke kleding kan er onflatteus uitzien en te losse kleding kan je vorm verbergen. Zoek kleding die past bij je lichaamsvorm en -type en de nadruk legt op je beste kenmerken.

Draag vormgevende onderkleding

Het dragen van vormgevende onderkleding kan je helpen er slanker en gladder uit te zien in je kleding. Er zijn tal van opties beschikbaar, van vormgevende shorts tot korsetten tot volledige lichaamsvormers.

Kies donkere kleuren

Donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw en donkergroen hebben een afslankend effect en kunnen je er slanker uit laten zien. Probeer deze kleuren te dragen in de buurt van gebieden waar je je misschien onzeker over voelt, zoals je buik, heupen of dijen.

Kledingstuk dat je het beste kunt kiezen 

Als je een maatje meer hebt, kan het soms lastig zijn om kleding te vinden die comfortabel zit en er ook nog eens leuk uitziet. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer merken en winkels die rekening houden met diverse lichaamstypes en ook kledingstukken aanbieden voor mensen met een grotere maat. 

Heerlijke jeans

Goede jeans zijn onmisbaar in elke garderobe, en dit geldt ook voor mensen met een maatje meer. Kies voor een model met stretch, zodat de broek mooi aansluit op je lichaam zonder dat het te strak zit. Lees meer over dames jeans op deze site: maatjeplus.nl. 

Ga voor een zomerjurk!

Een maxi-jurk is perfect voor de zomer, en ook voor mensen met een grotere maat is dit een prachtig kledingstuk. Het valt mooi om je lichaam en is comfortabel om te dragen. Kies voor een model met een mooie print of een felle kleur voor een zomerse uitstraling.

Ook een blouse is een klassiek kledingstuk dat altijd goed staat. Kies voor een model met een lichte stretch, zodat het mooi aansluit!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kunt doen als het gaat om het zoeken van een geweldige garderobe.

Contactgegevens

Via info @ maatjeplus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden