Wat je kunt verwachten van tanden bleken Amsterdam

Geplaatst op

Je glimlach is je visitekaartje van jezelf. Het laat je stralen en toont een open, vriendelijke uitstraling naar anderen. Als je dit niet durft te doen en/of niet zo trots bent op je lach, is dat enorm vervelend. Gelukkig kun je van alles doen om hier verandering in te brengen. Zoals bijvoorbeeld je tanden bleken Amsterdam. Hoe tanden bleken Amsterdam in zijn werking gaat en wat je kunt verwachten, lees je hier.

Techniek tanden bleken

Voor tanden bleken Amsterdam worden soms verschillende technieken gebruikt. Een van de meest succesvolle technieken en tevens de meest gebruikte techniek is met waterstofperoxide. Waterstofperoxide zit in een gel-achtige stof die heel secuur op je tanden wordt aangebracht. Na het aanbrengen wordt er soms een soort lamp op je gebit gezet. Deze lamp versnelt het proces van je tanden bleken Amsterdam. Door de lamp komt er zuurstof vrij van de gel, de zuurstof dringt door in je tanden en zorgt ervoor dat de moleculen die ervoor hebben gezorgd/er nog steeds voor zorgen dat je tanden (zijn) verkleur(d)(en) worden afgebroken. Dit zal er dus voor zorgen dat je tanden witter worden; precies waar je in eerste instantie voor bent gekomen. Tijdens het bleken van je tanden zul je ook vaak een veiligheidsbril op hebben die je beschermt tegen het licht van de lamp. 

Proces

Goed, de techniek voor je tanden bleken Amsterdam is nu besproken. Er gaat echter nog wat vooraf aan die procedure. Je gaat namelijk eerst in gesprek met de behandelende tandarts of de assistent om te kijken welke wittint je wil bereiken. Dit is van belang omdat je anders niet met het gewenste resultaat naar buiten stapt. Sommige mensen willen heel graag een stralend wit gebit, en anderen willen een subtiele wittint die wat minder opvalt. Je tanden bleken Amsterdam gebeurt dus pas nadat je die wittint hebt gekozen. Ook word je voorgelicht over het te verwachten resultaat en kan het zijn dat je terug moet komen. Daarnaast is het goed om van tevoren je tanden goed schoon te laten maken en eventueel te laten polijsten bij een mondhygiënist.

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kunt doen als het gaat om het zoeken van een geweldige garderobe.

Contactgegevens

Via info @ maatjeplus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden