Zo zie je er altijd goed uit, ook met een maatje meer

Geplaatst op

Wie zegt dat mensen met een maatje meer geen leuke kleding kunnen dragen? Mooie kleding zou beschikbaar moeten zijn voor ieder figuur en gelukkig is dat in de huidige wereld ook zo. Speciaal voor een ieder die iets steviger gebouwd is: hier wat tips om er altijd leuk uit te zien. Zo kun je bijvoorbeeld handig gebruikmaken van de kleur van kleding en ook een t-shirt bedrukken hoort bij de mogelijkheden. 

Zwart kleedt af, wit vergroot

Maak allereerst gebruik van de kennis dat zwart kleiner maakt en wit er juist voor zorgt dat iets groter lijkt dan het is. Kleed je dus in het zwart als je graag iets slanker zou willen lijken en bedenk goed dat wit je iets voller kan maken. Niet dat daar iets mis mee is natuurlijk. Elk figuur mag er zijn.

T-shirt bedrukken

Ten tweede is het echt niet zo dat er alleen maar saaie kleding beschikbaar is voor een ieder met een maatje meer. Er zijn genoeg leuke kledingstukken te vinden en bepaalde winkels hebben zelfs een volledige plussize afdeling. Daarnaast is het natuurlijk een optie om zelf een t-shirt te ontwerpen als het ware. Je kunt namelijk een t-shirt bedrukken met een foto of een print naar keuze. Een t-shirt bedrukken zorgt ervoor dat je een leuk kledingstuk kunt toevoegen aan je garderobe en het is ook nog eens persoonlijk. Een win-win-situatie dus. 

Kies voor het perfecte model

In principe kleedt elk kledingstuk goed af. Als je tenminste een model kledingstuk kiest die jouw figuur ten goede komt. Kies niet voor al te strakke kleding als je niet wil dat je lichaamsbouw te erg opvalt. Losse kleding is dan een betere keuze. Ook een wit kledingstuk kan op die manier prima gedragen worden zonder het lichaam groter te laten lijken.

 

Het is dus altijd handig om je te realiseren dat zwart over het algemeen afkleedt en wit groter kan maken. Daarnaast is een t-shirt bedrukken wellicht een leuke toevoeging voor de kledingkast en let tot slot op het model van je kleding. Zorg voor een fijn model dat bij je past.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kunt doen als het gaat om het zoeken van een geweldige garderobe.

Contactgegevens

Via info @ maatjeplus.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden